Hesabını ve verilerini silmek
Uygulamadan (hemen)
- Wooloot uygulamasını aç ve giriş yap.
- Alttaki menüden Profil'e gir.
- Sayfanın en altındaki Hesabımı sil'e dokun ve onayla.
Hesabın ve verilerin hemen silinir. Bu işlem geri alınamaz.
E-postayla
Uygulamaya giremiyorsan, hesabına kayıtlı e-posta adresinden destek@wooloot.online adresine "Hesabımı silin" yaz. Hesabının sana ait olduğunu doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir?
- Hesap bilgilerin: e-posta, ad, şifre, Apple ya da Google bağlantın
- Profil fotoğrafın ve tercihlerin
- Öğrenme ilerlemen, kelime tekrar planın, seviye tespiti sonucun
- XP, seri, lig, rozet ve jetonların; bulmaca, quiz ve düello kayıtların
- Arkadaşlıkların, arkadaşlık isteklerin, engellemelerin
- Meydan mesajların, tepkilerin ve şikâyetlerin
- Sözlük önerilerin ve geri bildirimlerin
Güvenlik yedeklerinde silinen veriler en fazla 14 gün daha kalır, sonra kendiliğinden silinir. Hiçbir veriyi silme işleminden sonra kullanmayız.